Friday, January 11, 2013

take five

mula-mula sekali aku nak ucapkan syukur alhamdulillah di atas rezeki yang diberikanNya.....

permulaan 2013 agak busy untuk aku...banyak benda nak kena setel dalam bulan ni jugak...walau bagaimanapun, aku gembira sbb dapat berkongsi segala rezeki yang aku dapat bersama orang tersayang...

jadual bulan Januari aku agak kritikal dengan urusan kerja di pejabat, urusan bisnes dan urusan keluarga...

aku juga dalam proses nak selesaikan urusan umrah mak dan mak mentua aku...insyaallah dalam bulan Mac ni kalau dipanjangkan umur, berangkatlah mereka ke sana...gembira sangat sbb salah satu impian aku nak hantar mak aku mengerjakan umrah akan tercapai...syukur sangat-sangat... :)

insyaallah kalau ada rezeki lebih lagi, nak ajak Encik Kito pulak ke sana...

ok la, apdet lenkali pulak...

p/s : eh taknak try BBplus collagen ke? ngeeeee...........

 TESTIMONI DIRI SENDIRI

TESTIMONI DIRI SENDIRI LAGI HEHEHE

kalau nak order, bagitau ye...........

AZFALIZA ~ 019-2724036

HARGA ASAL - RM180
HARGA PROMOSI - RM150 (kira harga pengenalan la)

eh, take five aku dah jadi take 20 hehe...

ok chowwww

2 comments:

mama danial said...

x leh blah muka ko pakai rambut pelesu...BB Plus ni best...nyummnyumm

Azfaliza Abd. Latif said...

mama danial : rambut pelesu tu edit kut henpon hahaha...rasa BBplus mmg best...haa kalau nak order stok, order la dgn aku eh.. :)